Binnenkort vernieuwde website

In 2018 wordt de website vernieuwd en geupdated met allerlei handige tips en weetjes voor het zelf maken van sondevoeding. Eind 2017 hebben Leonie en Andrea de handen ineen geslagen om de huidige informatie aan te passen en uit te breiden.

We merkten dat er op de facebookgroep Blended Diet Recepten & tips veel vragen werden gesteld over hoe je nu het beste de omschakeling van fabriekssondevoeding naar gepureerde voeding kan maken, welke recepten handig zijn om mee te beginnen, welke voedingsmiddelen het praktisch zijn of de meeste calorieën opleveren en nog meer. Dat maakte dat wij besloten om deze website weer actief op te gaan pakken en een informatieportaal voor jullie als ouders van sondegevoede kinderen te laten worden.

Dat kost tijd. En aangezien wij beiden ouders zijn van chronisch zieke kinderen en werken ernaast, is die tijd soms schaars helaas. Wij doen onze uiterste best om deze website zo snel als het kan, up and running te krijgen.

Maar tot die tijd raden we je aan je vragen te stellen in de facebookgroep Blended Diet Recepten & tips. Daar zijn wij, maar ook nog veel meer ouders, om je verder te helpen, mee te denken en gezamenlijk inspiratie op te doen!

 

Comments are closed.